IMPLEMENTACIÓ A L'ESCOLA GERMANS CORBELLA

IMPLEMENTACIÓ A L'ESCOLA GERMANS CORBELLA:
La implementació a l'escola Germans Corbella ha estat genial!! Els infants de P5 han gaudit molt de totes les activitats, les que més han cridat l'atenció han estat les d'aigua, tant la roda d'aigua com el circuit han sigut el TOP de la implementació, s'han mullat però s'ho han passat d'allò més bé!! Sobretot en aquestes dues activitats hem interactuat molt amb els infants perquè tenien curiositats sobre com funcionaven totes dues activitats i nosaltres hem respòs amb altres preguntes per tal de que ells mateixos responguessin a aquestes preguntes. 
El pentòmins no ha estat gaire rellevant i només dos nens han passat pel racó i han muntat una mica l'estructura. 
Al Twister han estat per parelles i trios i amb l'ajuda de l'Anna que els hi ha posat una corda a la ma dreta, han pogut jugar millor ja que hem vist que al principi els hi ha costat una mica. 
El circuit magnètic també ha tingut molt d'èxit i ens hem adonat de que falten pals amb magnetisme, així que per la propera implementació en farem més.

 
El cub de rubik no ha triunfat gaire, ja que només han pintat en les quatre cares que no tenien foto, no el giraven, només el pintaven 
El SúperSix no va cridar gaire l'atenció, degut a que no estava ven realitzat i llavors no tenia sentit. Quan la Mónica va explicar el funcionament del joc, es va adonar que no estava ven formulat així que va haver d'improvitzar per tot i així els nens no van entendre-ho del tot.
I per últim els dos pinballs, que van agradar molt i els nens i nenes quan vam fer la cloenda van comentar-ho.
Infants jugant al Twister

L'Anna cordant una cinta vermella a la ma dreta 



Infants dibuixant en les quatre cares sobrants del cub de rubik

Infant jugant al pentònims
Infants jugant al SúperSix
Infant jugant al circuit d'aigua 



Infant jugant al circuit magnètic 



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

BRAINSTORMING

IMPLEMENTACIÓ AL MIL·LENARI